Politika privatnosti za vebsajt toplickioglasi.rs

Datum poslednjeg ažuriranja: 15.11.2023

Dobrodošli na vebsajt toplickioglasi.rs. Posvećeni smo zaštiti privatnosti naših posetilaca i korisnika, i ovom politikom privatnosti objašnjavamo kako prikupljamo, koristimo, otkrivamo i čuvamo lične podatke.

Prikupljanje ličnih podataka:

Prilikom posete našem vebsajtu, možemo prikupljati određene lične podatke, uključujući, ali ne ograničavajući se na, ime, e-mail adresu, kontakt informacije i podatke o pregledaču.

Svrhe prikupljanja podataka:

Podaci se mogu koristiti u svrhu personalizacije oglasa, analize ponašanja korisnika radi poboljšanja iskustva na sajtu i pružanja relevantnih informacija.

Kolačići:

Kolačići se koriste radi praćenja ponašanja korisnika našeg sajta i poboljšanja korisničkog iskustva. Posetioci imaju mogućnost upravljanja postavkama kolačića u svom pregledaču.

Analitika treće strane:

Koristimo alate za analitiku treće strane, uključujući Google Analytics, radi prikupljanja informacija o ponašanju korisnika na našem sajtu. Ove informacije koristimo za analizu saobraćaja, praćenje efikasnosti marketinških kampanja i poboljšanje korisničkog iskustva. Molimo vas da pročitate politiku privatnosti Google Analytics-a za više informacija.

Oglasi i oglašivačke mreže:

Saradjujemo sa različitim oglašivačkim mrežama radi prikazivanja oglasa na našem sajtu. Ove mreže mogu prikupljati podatke o vašem ponašanju radi pružanja ciljanih oglasa. Napominjemo da mi nemamo kontrolu nad politikama privatnosti oglasa trećih strana i preporučujemo vam da pročitate njihove politike privatnosti. Možete se odjaviti iz određenih oglašivačkih mreža putem Digital Advertising Alliance stranice.

Veze ka drugim sajtovima:

Naš sajt može sadržavati veze ka drugim sajtovima. Ne snosimo odgovornost za politike privatnosti tih sajtova i preporučujemo da pročitate njihove politike privatnosti. Naša politika privatnosti odnosi se isključivo na informacije prikupljene na našem sajtu.

Pravne obaveze:

Zadržavamo pravo otkrivanja ličnih podataka u meri koja je zakonski zahtevana ili neophodna radi zaštite naših prava, pravnih postupaka ili sudskih odluka.

Usklađenost sa zakonima Republike Srbije:

Ova politika privatnosti usklađena je sa zakonima Republike Srbije koji regulišu prikupljanje, korišćenje i čuvanje ličnih podataka.

Promene u politici privatnosti:

Bilo kakve promene u našoj politici privatnosti biće objavljene na ovoj stranici. Preporučujemo redovno praćenje ove stranice radi obaveštenja o promenama. Nova verzija politike privatnosti stupiće na snagu od datuma objavljivanja.

Brisanje naloga:

Ako želite izbrisati svoj korisnički nalog ili podatke koje ste dostavili na našu web stranicu, možete to učiniti tako što ćete otići na stranicu podešavanja svog korisničkog naloga i klikom na Obriši nalog koji je poslednja stavka u podešavanjima. Nakon potvrde vaš nalog, lični podaci, sav sadržaj i oglasi će biti trajno i nepovratno obrisani u skladu sa primjenjivim zakonima o zaštiti podataka i internim postupcima brisanja.

© 2023. Toplički Oglasi. All rights reserved | Website by Digi Web Media