175 Pregleda

Odgajivačnica papagaja Švabić

Paraćin
Kontakt

Ja sam Stefan Švabić iz sela Čepure (kod Paraćina), 94′ sam godište i ostvario sam svoj san da radim ono što najviše na svetu volim — pa praktično uopšte i ne radim, nego uživam.

Bavim se odgajanjem papagaja od svoje desete godine, 2007. godine sam počeo da ih hranim ručno i tada sam othranio prvu tigricu bez ikakvog znanja o tome. Bio sam dete koje je volelo papagaje kao samog sebe, ali izgleda sa nekim darom za to. Sve je ostalo isto i do današnjeg dana, samo više nisam dete i imam mnogo više znanja koje upotpunjavam iz godine u godinu. Na poslednjoj fotografiji sam sa papagajem kojeg sam prvog othranio, predivne uspomene zaista (moj izgled na toj slici zanemarite, ali iz tog period nemam baš puno slika). ..

Moja odgajivačnica je krenula gotovo od nule, sve što imam stvorio sam sam, uz podršku porodice. Čak u početku i bez podrške, a na moju sreću tu podršku sam veoma brzo stekao kada su videli koliko volim ovo, i imam je i dan danas.

Sada u mojoj odgajivačnici ima preko sto papagaja, stalnih članova (roditelja) i plus dosta njihovih beba, koje hranim i od kojih stvaram predivne ljubimce. U ponudi imam oko 15 različitih vrsta papagaja, pretežno većih vrsta i taj broj se stalno povećava.

Kod mene možete kupiti isključivo mladog ručno hranjenog papagaja (za svaku vrstu postoji sezona, ne moze se nabaviti preko cele godine), tako što kaparišete svoje pile, pratite ga kako raste i dobijate kad se osamostali.   Ako želite papagaja, ljubimca, a slobodno mogu reći i prijatelja za ceo život, koji je svoje najranije dane proveo savršeno negovan i pažen, pozovite me na broj 061 6439000 .

Sve moje papagaje i moj rad možete najbolje pratiti na:

fb stranici „Papagaji Švabić“ ili fb profilu „Stefan Švabić“ ,

inst „odgajivacnicasvabic“,

sajt „Odgajivačnica Švabić“ (na sajtu imate najviše informacija vezanih za kupovinu, posebno bih istakao deo na sajtu „najčešca pitanja“,   „vrste“,   „oprema i hrana“),

youtube „Stefan Svabic“.

* Sve fotografije i video snimci ovde, na stranici, profilu i sajtu su od papagaja iz moje odgajivačnice.

© 2023. Toplički Oglasi. All rights reserved | Website by Digi Web Media